Kender du nogen, der har mistet en kær person og står i sorgens stund efter tabet, så kan du vise dit nærvær og sende kondolencer med en flot buket blomster. En buket, der gives i anledningen af at et menneske er gået bort, kaldes en kondolencebuket. Men hvad vil det egentlig sige at kondolere? En kondolence hilsen kan sendes umiddelbart efter en person er gået bort og også efter at begravelsen eller bisættelsen har fundet sted, da en kondolencebuket sendes til den nærmeste pårørende til afdøde. Se mere her.

Kondoler ved at sende en smuk buket

Det er kutyme i Danmark, at man sender blomster til en begravelse eller bisættelse, når et menneske er gået bort. Når ceremonien har fundet sted, så er der mulighed for at sende en kondolence hilsen afsted til de pårørende, hvilket ikke så mange vælger at gøre, da det ikke er så udbredt. Sammen med kondolencebuketten kan du udtrykke din medfølelse og sende varme tanker til de efterladte. Det er en meget smuk måde også at ære den afdøde selvom begravelsen eller bisættelsen har fundet sted.

En varm og personlig kondolencebuket

En af fordelene ved at sende en kondolencebuket er, at blomsterne kommer til at stå ved de pårørende i stedet for at ligge på et gravsted på kirkegården. Hver dag kan de efterladte mindes den afdøde når de kigger på blomsterne, og måske også finde styrke i den, måske, triste og hårde hverdag, efter tabet, da buketten minder om dig og om at du tænker på dem. At vide at andre tænker på én, er virkelig noget, der kan få selv de mest svære dage til at virke en smule lysere, og det kan en kondolence hilsen virkelig være med til påvirke.

Bestil online og få leveret kondolencebuketten med et kondolencekort

Ønsker du at sende en kondolencehilsen til nogen, du kender, der har mistet, så hjælper Bloomit dig gerne. Du finder et stort udvalg af buketter, som egner sig som kondolencebuketter. Der er ingen regler for blomstervalg eller farvevalg til en kondolencebuket, selvom flere nok vil mene at hvide eller lyse blomster er at foretrække, så er det nu engang et personligt valg. Og eftersom at en kondolencebuket bliver sendt af ren omsorg og kærlighed til modtageren, så kan du faktisk ikke vælge ”forkert”.

Når du har valgt en buket, kan du skrive din personlige og kærlige hilsen til de pårørende. Tit behøver der ikke stå alverden, da blomsterne ofte taler for sig selv, men et par linjer og afsendernavn(e) er helt perfekt og mere end rigeligt.

Bestil allerede i dag og få leveret direkte til de pårørende. Bloomit tilbyder levering i hele Danmark, og du bestiller nemt online.