Annonce

Har du et ønske om at arbejde med din personlige udvikling? Det kan være, du har uhensigtsmæssige mønstre, du gerne vil bryde. Måske vil du gerne blive endnu bedre til at gå efter de ting, du ønsker for dit liv, eller måske vil du gerne genfinde gnisten eller kreativiteten i dit liv. Så har du muligheden for det, hvis du tager på et kreativt kursus. 

Hvis du kunne tænke dig at blive endnu klogere på, om et kreativt kursus er noget for dig eller ej, så læs endelig med herunder. 

Hvad skal du vide om et kreativ kursus? 

Noget af det særlige ved et kreativ kursus er, at du arbejder på en helt anden måde med dig selv, end hvis du var i et almindeligt terapiforløb. Et kreativt kursus er målrettet dig, som måske er kørt død i at skulle tale dig gennem dine udfordringer. Dette kursus åbner nemlig op for, at du gennem lyd, billeder, helingsritualer, dans m.m. kan skabe de forandringer, du måtte ønske for dig selv. Setuppet er derfor også et helt andet end det, du måske er vant til fra terapi – og det kan også være en stor befrielse i sig selv. 

Som du måske kan fornemme, så er kreativitet et nøgleord på dette kursus. Og du kan desuden også forvente, at du kommer til at arbejde med HEL-kort, som bliver en måde, du selv kan arbejde helt simpelt og enkelt med din selvheling.

Kom på et kreativ kursus her 

Hvis du er nysgerrig på at komme på et kreativ kursus, så er Karin von Daler den helt rette at kontakte. Hun har nemlig lige den erfaring, du kunne ønske dig, da hun både kan skrive psykolog, kunstterapeut og psykoterapeut på sit CV. Da hun samtidig har været i faget i en god håndfuld år, så vil du også opleve, at hun kan hjælpe dig ekstra godt på vej til at skabe de forandringer, du ønsker i dit liv. 

Hvis du vil vide endnu mere om, hvordan et kreativ kursus forløber, så kan du altid læse mere på Karins hjemmeside. Her finder du svar på en række gængse spørgsmål som ofte stilles ift. et kursus. Det er alt fra, hvordan der mere præcist arbejdes med HEL-kort på kurset, om kurset kunne være noget for dig, hvad kurset koster og naturligvis hvordan du også tilmelder dig. Du naturligvis også selv række ud til Karin og få svar på andre spørgsmål, du måtte have.