Når man er i et forhold, er det vigtigt at sørge for at få sjove og spændende oplevelser sammen. Mange par kommer nemt til at følge daglige vaner og rutiner og er får dårlige til at tage initiativ til noget nyt. Dette kan i nogle tilfælde lede til forholdets ende. Hvis du og partneren trænger til at puste lidt liv i forholdet, så er en sjov, hyggelig og spændende weekend sammen et oplagt valg.

Kom lidt væk

De daglige rutiner og vaner har det med at være forbundet til vores omgivelser, så hvis vi gerne vil bryde lidt væk fra dem, er det derfor en god idé at søge for at komme lidt væk. Det kunne være at tage til en storby og bo på hotel et par dage, eller måske at tage på et afslappende kurophold. Det kunne også være en tur ud i naturen med overnatning i telt eller på et vandrehjem.

Det vigtigste er blot at komme væk, så det er helt op til jer at finde frem til hvor I helst vil tage hen. Sørg for at få lyttet til hinanden og vær klar på at gå lidt på kompromis. Hvis det skal være en god weekend for jer begge, er det vigtigt, at I får startet godt ud. Det vigtigste er jo i sidste ende, at I er sammen. Hvis det kniber med budgettet, er der ingen, der siger, I behøver at rejse særlig langt væk eller bo et dyrt sted. Det kunne blot være et telt på den lokale campingplads. Se det som et eventyr, som I sammen deler, og find tiden til at nyde tiden sammen fremfor at fokusere på omgivelserne for meget.

Prøv nye ting

Man er aldrig for gammel til at prøve nye ting, og når man går det sammen med andre, er der ofte gode muligheder for at knytte tættere bånd og dele sjove minder. Det kunne være, at dig og din partner har lyst til at prøve en ny sport sammen, eller at I vil ud og opleve sjove attraktioner. Når det er noget, der er nyt for jer begge, skaber det nogle gode oplevelser og minder, som I uden tvivl vil komme til at sætte pris på. Og det er netop også nye ting, der er med til at minde jer om, at I kan lide hinanden som mere end bare en sambo.

At prøve nye ting sammen kan også være i form af mere intime oplevelser. I kan for eksempel finde Porno her som I kan se sammen eller prøve spændende Sexlegetøj. Her er det enormt vigtigt, at I begge føler jer trygge og hørt, og det er desuden vigtigt, at I lader være med at dømme hinanden. Man kan have forskellige interesser og lyster, og det kan godt være, at partneren ikke deler dem, og så skal han eller hun heller ikke tvinges ud i dem. Men på samme tid skal han eller hun heller ikke dømme dig for at have dem. Sørg for, at I er åbne overfor hinanden og føler jer trygge ved at snakke sammen om sådanne emner.