Annonce

Når det kommer til psykologbranchen, så vil du opleve, at de fleste har områder, de har specialiseret sig indenfor. Nogle arbejder primært med klinisk arbejde i deres egen klinik, hvor de f.eks. har samtaler omkring alt fra stress, depression eller angst. Andre psykologer derimod arbejder som arbejds- og organisationspsykologer, og er i højere grad tilknyttet diverse arbejdspladser rundt i landet, hvor de kører forløb med medarbejdere, ledere m.m. 

Når det kommer til arbejds- og organisationspsykologer, så lad os kigge på nogle af de fordele der er ved, at din arbejdsplads hyrer denne type psykolog. 

Derfor skal der tilknyttes en psykolog til din arbejdsplads

I erhvervslivet er der generelt en stigende tendens til, at medarbejdere er udfordret med blandt andet stress. Hvis du allerede har haft medarbejdere, som har været stressramte, så ved du sikkert alt om, hvor lang tid et stressforløb kan tage. Derfor er det også utrolig vigtigt at få den fornødne hjælp – og det er selvfølgelig her, at en arbejdspsykolog kan komme på banen. 

Når du finder en psykolog, der kan tilknyttes dine medarbejdere, så kan de få professionel støtte og redskaber. De får desuden også et fortroligt rum, hvor de kan vende præcis de ting, der udfordrer dem. For der vil ofte kunne være en langt større fortrolighed mellem medarbejdere og en psykolog, end medarbejdere og en arbejdsgiver. 

Et andet argument der taler for at hyre en arbejdspsykolog er, at vedkommende kan hjælpe med mange forskellige udfordringer. Det kan være, hvis der er konflikter i en afdeling, eller hvis du måske ønsker at støtte mere op omkring medarbejdernes udvikling. 

Tag fat i psykolog Johan Williams

En af de psykologer som hører under kategorien, arbejds- og organisationspsykolog, er psykolog Johan Williams. Han kan skrive intet mindre end 10 års erfaring i branchen på sit CV. Han kan derfor også være et godt bud på en psykolog, du kan tage fat i.