Når du skal vælge et nyt mobilabonnement, er der altid nogle ting, du med fordel kan tage højde for, hvis du vil have det bedste abonnement fra den bedste udbyder.

Se altid efter prisen

Først og fremmest kan det være en god idé at altid at have et skarpt øje på prisen, da der kan være stor forskel på, om du vælger det ene eller det andet teleselskab. Nogle har priser ned til 49 kroner om måneden, mens andre snildt kan tage flere hundrede kroner om måneden for et abonnement.

Er du interesseret i at betale så lidt som overhovedet muligt, kan du med fordel vælge en af de mange discount selskaber på markedet som eks. Oister, CBB Mobil, Eesy eller Duka, som er nogle af de selskaber, der har sænket priserne.

Hvor meget har du brug for?

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at kigge på, hvor meget du egentlig har brug for i dit abonnement. Bruger du kun få GB data hver eneste måned, er der jo ingen grund til at betale for fri data i dit abonnement. Det vil bare være spild.

Kig på dit tidligere forbrug og find ud af, hvor meget du bruger hver måned i taletid og data og gå så ud fra det, når du skal vælge dit nye abonnement. Det er altid en rigtig god idé at bruge dit tidligere forbrug som rettesnor, når du vælger nyt abonnement.

Er der god dækning i dit område på netværket?

Til sidst kan det også være smart at se, om det enkelte netværk, som selskabet arbejder på, dækker i dit område, der hvor du bor. Tjek evt. mobildækning Telia, hvis du overvejer at oprette dig som kunde hos Telia eller hos et af de selskaber, der arbejder på deres netværk.Der er tre store netværk i Danmark, og derfor er det nemt at se, hvordan de hver især dækker, når du skal oprette dig som kunde hos en ny udbyder. Tjek gerne hvilket netværk din udbyder opererer på, så du kan se den præcise dækning for din adresse.