Et stærkt solidt netværk kan på mange område være med til at bane vejen for din næste succes. Med et netværk bestående at hjælpsomme mennesker med stor faglig erfaring inde for vidt divergerende brancheområder, er man i stand til at åbne op for nye muligheder og række ud til bredere segment. En fordel man kan drage stor nytte af både i private såvel som virksomhedssammenhænge.

LinkedIn er på mange måder det nye Sociale medie, hvor folk dagligt tilbringer flere timer på at optimere deres profil og fremvise sit bedste jeg. Sit bedste jeg har nemlig stor betydning for hvordan din omverden ser og betragter dig, og i givent fald, ønsker at connecte med dig og være en del af dit univers. Vigtigt er det derfor, at man forstår sig på de redskaber LinkedIn tilbyder, hvorved man kan skabe en fuldendt profil og opbygge et stærkt og professionelt netværk. Med et LinkedIn kursus, kan du blive klædt godt på til dette.

Dette tilbyder LinkedIn dig

LinkedIn er en platform der har til formål, at gøre det nemmere for både privatpersoner samt virksomheder at række bredere ud. Til hvilket direkte formål man ønsker at gøre brug af LinkedIn kan være meget forskelligt, og afhænger i høj grad af ens målsætning. Grundlæggende er LinkedIn en måde hvorpå man kan opbygge et netværk og dele ud af sine erfaringer fra arbejdslivet, for hermed at inspirere andre. Flere virksomheder gør ligeledes brug af det i markedsføringssammenhænge, da man med et solidt netværk, er i stand til at række ud til en række erfarne privatfolk, der både kan komme med gode råd, men ligeledes være en ny potentiel kunde.

Er man privatperson er LinkedIn også særlig relevant. Personer udefra vil kunne skabe et indblik i dit CV og hvilke erfaringer du gennem livet har gjort dig, og se dit som en attraktiv personlighed til et nyt job, eller projekt. Er du i gang med dit eget og søger hjælp udefra, er LinkedIn også en måde hvorpå man nemt kan række ud. Interagerer med dit netværk ved at dele opslag, like, kommentere eller skab en dialog over privatbesked. Mulighederne er mange, og det handler i høj grad blot om hvordan du vælger at gribe dem.

 

Lær hvordan du opbygger og fastholder et stærkt netværk

I og med at et godt netværk er alfa omega for platformen LinkedIn, er det en fordel at være styret med de rette værktøjer til at opnå dette. Gennem 17 lektioner, vil du således med et kursus om LinkedIn, blive taget med i alle step på vejen der danner grobund for succes. Dette er fra hvordan du skaber en interessant profil, til hvordan du rækker ud og gør dig bemærket samt hvordan du benytter det i virksomhedssammenhænge og sælger til B2B markedet.

At opbygge et godt og brugbart netværk er ikke altid lige nemt, og hvilke tidligere arbejdserfaringer du har haft, kan ligeledes have indflydelse på dette. Vil man gerne skabe succes på LinkedIn handler det derfor om at turde tage chancen, og fremstille alle sine bedste sider, hvorved folk finder din person brugbar. I dag er langt størstedelen af brugerne på LinkedIn personer der er aktive på arbejdsmarkedet og som drømmer om at åbne op for nye karriereveje, eller blive set af nye potentielle kunder eller samarbejdspartnere.

En langsigtet investering

Begynder man allerede i en tidlig alder at arbejde på sit netværk, vil man mange år frem have skabt sit eget form for sikkerhedsnet. Et sikkerhedsnet som kan hjælpe en godt frem i erhvervslivet, og bidrage med den fornødne råd og viden som kan være altafgørende for ens fremtidige jobtitel. LinkedIn er hermed en langsigtet investeringsmulighed, og det er blot om at tage del af rejsen allerede nu.