Brug Autobutler næste gang du får brug for en bilmekaniker og vær sikker på, at du får den bedste pris.

Det er nemt at købe en bil. Det er også rimelig nemt at lære at køre bil. Det kan dog være svært at forstå, hvordan en bil fungerer og hvordan man holder den vedlige på bedste vis. Hvis du er så heldig at være bilejer, så følger der nogle forpligtelser med. Du skal huske at skifte til vinter- eller sommerdæk afhængig af sæsonen, du skal huske at give bilen olie og sprinklervæske, når den mangler det og du skal holde øje med, om du får stenslag på dine ruder.

Dertil kommer de lidt større reparationer, som en bil som oftest får brug for i løbet af dens levetid. Det kan hurtigt blive en dyr og uoverskuelig affære at få sin bil repareret, når der er noget galt med den. De fleste frygter at komme til at betale overpris, at reparationen ikke lever op til aftalen eller at der bliver sat nogle reservedelen i ens bil, som ikke er høj kvalitet. Hvis man ikke ved noget om biler, kan det være en jungle at finde rundt i, hvilket bilværksted man skal vælge og hvad værkstedet siger, der skal ske med ens bil.

Dog er der hjælp at hente, hvis din bil trænger til et serviceeftersyn eller en reparation. Med Autobutler får du altid tre tilbud på din autoreparation og så vælger du selv, hvilket værksted du vil anvende.

Sikrer dig høj kvalitet og den bedste pris på autoreparationer

Det indebærer tre simple trin at anvende Autobutler. På deres hjemmeside skriver du, hvad der skal laves på din bil og så får du tre tilbud. Her kan du sammenligne pris, afstand og bedømmelser på værkstederne og vælge det tilbud, du synes passer dig bedst. Til sidst bestiller du en tid og kører på værkstedet, hvor du får din bil repareret.

Der er 283 kvalitets-værksteder tilknyttet Autobutler, så der skal nok være et, der falder i din smag. Kvaliteten af reparationerne sikres gennem en 3 års garanti på alt service- og reparationsarbejde formidlet og udført gennem Autobutler. Desuden har Autobutler en reparationsaftale med FDM, Forenede Danske Motorejere, som alle værkstederne på Autobutler skal leve op til. Således er du blandt andet sikret, at intet arbejde ud over det aftalte må påbegyndes uden din tilladelse, at din faktura skal angive reparations omfang, arbejdsløn og anvendte reservedele samt, at du bliver underrettet, hvis det viser sig, at den anførte pris vil blive overskredet. 

Således kan du altså ved at bruge Autobutler både opleve tryghed og høj kvalitet, når du skal have foretaget reparationer på din bil. Desuden kan du spare mange penge. Faktisk kan du spare 20-40 % på din værkstedsregning ved at bruge Autobutler, hvilket måske er grunden til, at der er over en halv million tilfredse bilejere, der allerede har gjort det. Hvis du skal på bilferie i løbet af sommeren kan altså med fordel få et serviceeftersyn på bilen, så du ved, at risikoen for at der sker noget undervejs minimeres. Det er rart at have en bil, der står i tip top-stand, når man skal tilbringe mange timer i den. Det kan også være, du skal overveje at få installeret aircondition i din bil, hvis den ikke allerede har det, så din roadtrip bliver en behagelig oplevelse og ikke en lang tur i en bilsauna.

Med Autobutlers prisgaranti kan du få lidt flere lommepenge til ferien – og det er da sjovere at bruge sine feriepenge på restaurantbesøg eller lidt ekstra luksus end på autoreparationer.