Hvis du skal have skåret forskellige emner i stål, jern, aluminium eller andre former for metaller, så kan det være, at du skal benytte et firma, som bruger laserteknologi. Det er nemlig en fleksibel og avanceret metode til udskæring af emner i jern- og metalindustrien. Det skal vi se nærmere på her.

Hvis du står og skal have skåret emner i metaller som jern, stål og aluminium, så kan det være en god idé at gøre brug af laserteknologi. Hos Blunico benytter de laserskæring med den allernyeste teknologi. Laserskæring er en fleksibel og avanceret metode, som udskærer et emne af en plade med en laserstråle. Og så spørger du nok, hvad en laserskærer er? Det er en CNC-styret maskine, der skærer emner ud med en laserstråle på en hurtigt og præcist måde.

Brug et professionelt og erfarent firma

Hos Blunico har de mere end 45 års erfaring og du vil derfor altid møde et kompetent og erfarent hold, når du bestiller en opgave hos det Horsensbaserede firma. Blunicos kompetente medarbejder vil altid udnytte pladen bedst muligt, så omkostningerne holdes nede og materialet udnyttes bedst muligt. Og det gør de selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten eller præcisionen.

Benyt den nyeste teknologi

Blunico bruger altid den nyeste teknologi på de fem maskiner og det betyder, at de er i stand til at læse store som små udfordringer. Og det er uanset om det gælder laserskæring i stål. Aluminium eller jern. Det gælder selvfølgelig også laserskæring i 3D. Skærebanen indstilles efter en digital fil, der indlæses i et CAM-program. Det er nemlig en hurtig og sikker metode, der forhindrer fejl i udskæringen. Du kan vælge at aflevere en færdig skærefil eller eventuelt lade Blunico hjælpe med at konvertere din tegning til en færdig skærefil.

Høj kvalitet, der skaber værdi

Blunicos mission er at levere produkter af høj kvalitet, som skaber værdi og konkurrencemæssige fordele for dig, som kunde. Derudover så bestræber de sig også på at levere hurtigt, så du får dine produkter til tiden. Det er også derfor, at de kører med toholdsskift, så de sikrer, at opgaverne indenfor laserskæring er så effektive som muligt med en hurtig levering. Hvis du er i tvivl om laserskæring er den metode du skal benytte til din opgave, så er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til Blunico, som give dig en kompetent og faglige vejledning.