Om Liveweb

Hos Liveweb er vi leveringsdygtige i alt inden for hjemmesider.

Vi leverer hjemmesider til hele Nordjylland, og vores centrale beliggenhed i Nørresundby tæt på Aalborg gør, at vi nemt kan komme rundt i hele landsdelen.

Vi er et nytænkende og erfarent team, der igennem flere år har sat os ind i dansk erhvervslivs behov for effektiv markedsføring.

Vores mission er at hjælpe alle nordjyske virksomheder med at få bygget den helt rette løsning, uanset om de sælger tømrerarbejde, smykker eller lokalt dyrkede grøntsager.

Da vi i vores virksomhed har megen erfaring inden for erhvervslivet og de forskellige brancher, der findes, har vi også større mulighed for at gøre jeres hjemmeside unik og tilpasse den til jeres kunder.

Vi imødekommer gerne vores kunders unikke og individuelle ønsker, og vi bestræber os på, at der hos Liveweb altid er professionel rådgivning og vejledning til jeres markedsføring igennem en stærk og solid hjemmeside.

Liveweb er en moderne virksomhed, som følger tiden, og derfor er vi i konstant bevægelse og udvikling. Vi arbejder ud fra at være et omstillingsparat og fleksibelt team, der tænker visionært. Dette lader vi afspejle i jeres nye hjemmeside.

Vi er altid parate til at yde en ekstra indsats for jer som samarbejdspartnere, og vi er overbeviste om, at vores succes afhænger af jeres. Hos os er fleksibilitet en væsentlig faktor, og det er også det, vores kunder møder hos Liveweb.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak eller et møde om hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed.

Her finder du Liveweb