Mail opsætning værktøj

Liveweb har udviklet et værktøj til at gøre opsætning af Microsoft Outlook let for alle. Download vores værktøj, og du vil kunne opsætte din mail konto på 2 minuter.

Du downloader vores værktøj her 

Download Liveweb Mail Opsætning Værktøj

 

 

Pt understøtter vi Windows 7 til 10, og Microsoft Outlook 2003 til 2013. Værktøjet kræver .net framework 4.5, som er standard på Windows 8 til 10, og en del af Microsoft Update på Windows 7. Skulle du dog mangle det, kan det hentes her: https://www.microsoft.com/da-dk/download/details.aspx?id=30653

1:

Download vores værktøj, godkend evt sikkerheds advarsel og gem.

00

2:

Kør programmet når det er hentet ned, og godkend sikkerheds advarslen.

01

3:

Udfyld felterne med din mail, og det ønskede afsender navn. Du kan vælge om det skal være en Pop3 eller Imap konto. Liveweb Anbefaler Imap konto, hvis der er flere enheder der skal tilgå mail kontoen.

02

4:

Når Outlook starter, vil programmet spørge efter password, som passer til din nye konto ved Liveweb. Her kan du sætte kryds i “husk password” og outlook vil ikke spørge om dette mere.

04

Manuel mail opsætning

Her er de nødvendige informationer, til at opsætte mailen. Ønsker du en manual, til sendt, så kontakt os. Denne side vil i fremtiden bliver opdateret med guides, til de forskelige klienter.

IMAP server: cmail.liveweb.dk

POP3 server: cmail.liveweb.dk

SMTP server: cmail.liveweb.dk

bruger navn, er din mail adresse og koden er den du har fået via os. smtp delen, kræver du også autorisere dig, med samme oplysninger, som når du skal hente posten. Vi understøtter SSL og anbefaler du bruger dette.

 

IMAP porte: 143 / 993

POP3 porte: 110 / 993

SMTP porte: 25 / 2525 / 587

webmailen adressen er: http://cmail.liveweb.dk

Bemærk nogle af vores kunder køre på en løsning fra simitu.dk disse kunder skal istedet for cmail.liveweb.dk bruge cmail.simitu.dk. IMAP/POP3 kræver ssl på port 995, SMTP kræver også SSL på port 587

ExChange Activesync

Vi understøtter også fuld kalender integration med Outlook (ActiveSync), dette vil give dig fuld kalender, kontaktbog og opgave liste integration i din Outlook og Smartphone (Android, Ios og Windows Phone). Dette skal opsættes i Outlook som “Outlook.com eller ExChange ActiveSync kompatibel tjeneste”.

Bruger navn: Din E-Mail

Mail server: cmail.liveweb.dk