LiveNetwork

Da vi også gerne vil opfordre hinanden til indimellem at komme ud af kontoret og væk fra computerskærmen, holder vi jævnligt netværksmøder.

Vi kalder det live-network, og det er et sted, hvor vores kunder møder hinanden i grupper og udveksler erfaringer. Filosofien bag disse netværksmøder er at få folk til aktivt at dele viden og arbejdskraft for i sidste ende at stå stærkere.

Fra Livewebs side vil vi løbende arrangere disse netværksaftener, hvor I eksempelvis kan komme og høre om anderledes revision,
HR-training og andre spændende emner.

Derudover vil I også høre om vores egne erfaringer inden for salg, udvikling og optimering. Håbet er, at disse aftener vil føre til flere succeshistorier fra det nordjyske erhvervsliv.

Netværk betyder vækst

Dette er en af de grundværdier, vi hos Liveweb har udviklet vores koncept live-network ud fra. Hos Liveweb ved vi, hvor meget netværk
og plejning af dette betyder. Alle kender udtrykket word of mouth – det er en af de bedste og mest effektiver måder at sælge både sig selv
og sit produkt på.

Med live-network giver vi vores kunder netop denne mulighed, der har vist sig ofte at være vejen til direkte vækst. Det handler om at skabe
flere succeshistorier fra det nordjyske erhvervsliv på tværs af brancher.

Med live-network deler vi vores samarbejdspartnere op i to grupper; fra Midtjylland op til Limfjorden og videre fra Limfjorden til Skagen.
Disse separate grupper vil så være i live-network med hinanden.

Ønsker du at være en del af live-network, får du tilgang til en netværksdatabase, hvor du kan se dit eget netværk samt de andre fra gruppen i live-network.

Her kan du eventuelt lave notater omkring dine egne erfaringer og måske direkte ytre ønske om bestemte nye samarbejdspartnere til jeres projekter.

Det, der er hele ideen bag live-network, er at få folk til at arbejde sammen og dele arbejdskraft for i sidste ende at stå meget stærkere. Live-network arrangementerne bliver holdt på Skalborg Kro, som er en af vores mange tilfredse samarbejdspartnere.

Her byder vi på lækker mad samt lidt at drikke. Alle er velkomne til at byde ind med nye spændende tiltag eller dele ud af deres erfaringer til netværksaftenerne. For at øge alles muligheder for netværk, opfordrer vi alle deltagere til at invitere en fra eget netværk med til disse aftener. Vi vil sørge for, at denne nye mulige samarbejdspartner får en grundig introduktion til både Liveweb, live-network og hele filosofien bag vores produkter og løsninger.

Med live-network tilbyder vi det nordjyske erhvervsliv at stå stærkere på kryds og tværs af hinanden trods brancheforskellighed. Mener du, at denne mulighed er relevant for netop jer, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om live-network. Har du i forvejen et samarbejde med Liveweb, er live-network en del af pakken.

Ønsker du kun at deltage i live-network uden yderligere samarbejde med Liveweb, tilbyder vi dette til en fast månedlig abonnementspris. Vi glæder os til at tage imod jer i live-network.

Livenetwork